[vc_row section_full_height=”yes” bg_type=”color” header_feature=”yes” footer_feature=”yes” bg_color=”#f8f8f8″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text css=”.vc_custom_1611841787408{margin-bottom: 40px !important;}”]

Why Finder

Op zoek naar betekenis.

Je zit niet lekker in je vel, of misschien juist té comfortabel? Je bindt je het liefste niet meer aan mensen, werk, of plekken waarvan je voelt dat je er jezelf niet volledig mag of kunt zijn. Verbinding, kwaliteit, betekenis zijn sleutelwoorden aan het worden. Maar de dagelijkse sleur ontneemt je de (adem)ruimte en energie om ernaar te luisteren, laat staan te handelen. Of je kunt er simpelweg de vinger niet op leggen wat het is dat je dan wél wilt. Door een oud patroon, misschien een angst of verlies van controle en veiligheid, die je het zicht op de horizon erachter ontneemt. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig, kom je testen of jouw waarom nog voldoet? Of je er naar luistert en leeft.

In alle gevallen is de Why Finder een bijzondere oefening. Aan de hand van je eigen antwoorden op een reeks oordeelloze vragen, krijg je vrijblijvend inzicht in het pad dat je bewandelt. Of, graag zou willen bewandelen. Geen methode, geen plan, maar inzicht in je Eigen Waarde.

Hoe werkt het?

Je krijgt een 10-tal vragen voorgeschoteld, die je -anoniem- beantwoordt. Het is aan jou hoe lang of kort je ermee bezig bent. Weet je een antwoord niet, of loop je vast? Vul dat in en ga door naar de volgende vraag. Je doet het voor jezelf.

Voel je de behoefte om na afloop verder te praten? Of wil je jouw antwoorden kostenloos per mail (.PDF) opgestuurd krijgen? Dat kan. Let dan op de livechat, rechtsonderin je scherm direct na het versturen van je antwoorden.[/vc_column_text][eut_button button_text=”START WHY FINDER” button_size=”large” button_shape=”round” button_link=”url:%2Fwhy-finder-vragen%2F|title:Why%20finder%20%E2%80%93%20Op%20zoek%20naar%20jouw%20waarom” align=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]